OVER DE STUDIO

Vanwege Corona kunnen wij alleen kleine groepen tot 4 personen of enkele gezinnen tegelijkertijd ontvangen. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.

Wij beschikken over een ruime studio gelegen in het Stadshart van Zoetermeer en zijn goed bereikbaar per  auto en openbaar vervoer. De eerste 2 uur is er gratis parkeren in de tegenover de studio gelegen parkeergarage Luxemburglaan.

De studio beschikt over meerdere werkplekken met diverse achtergronden. De maximale groepsgrootte is ca. 15 personen.

Tevens beschikken we over een ruim assortiment aan flitsers en toebehoren, waardoor in principe elke belichting te realiseren is, ook beschikken wij over mobiele flitsers zodat we ook shoots zonder stroomaansluiting kunnen verzorgen.

Zoals u van ons gewend bent doen wij dit weer met volle overgave en ongeremd enthousiasme.

Indien u een fotoshoot bij ons boekt, accepteert u daarmee dat wij een aantal foto’s op social media gebruiken voor reclamedoeleinden. In overleg kan eventueel afgesproken dit op een later tijdstip te doen indien foto’s bijvoorbeeld kado gedaan worden.

Logo met foto FSHP

De gezelligste studio van Zuid-Holland. Wij streven er bij iedere fotoshoot naar om iedereen in een ontspannen sfeer te fotograferen, met respect voor elkaar en voldoende tijd voor het beste resultaat.

VIEW PORTFOLIO
Professionaliteit

In principe worden alle fotoshoots uitgevoerd door 2 ervaren fotografen die beide door jarenlange ervaring en opleiding bij iedere fotoshoot tot het beste resultaat komen. Voor iedere klant zoeken wij de beste set-up om tot de gevraagde maar soms ook onverwachte foto’s te komen.

Ervaring

Hans & Peter runnen de studio sinds 4 jaar maar hebben beide een veel langere ervaring als amateurfotograaf, ieder met zijn eigen voorkeuren en specialiteiten. De een wat technischer, de ander wat creatiever, zo vullen wij elkaar aan.

Flexibele agenda

De studio is alleen op afspraak geopend. Standaard zijn wij beschikbaar op woensdagavond, zaterdag- en zondagochtend. Andere tijdstippen mogelijk in overleg

Lage tarieven

Omdat wij de studio runnen naast ons vaste werk, kunnen wij onze tarieven laag houden. Wij geven onze klanten veel aandacht en reserveren voldoende tijd om tot het beste resultaat te komen. Onze tarieven zijn altijd inclusief de digitale bestanden in groot formaat. Wij hebben geen verborgen bijkomende kosten. Onze enige voorwaarde is dat er enkele beelden (in overleg) gebruikt kunnen worden voor marketing doeleinden.

Nieuwste technologie

We werken met moderne fullframe fotoapparatuur, merkflitsers en professionele software van o.a. Adobe. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit foto’s garanderen.

Individuele benadering

Voor ons is geen persoon hetzelfde en geen fotoshoot gelijk. Op basis van de wensen van de klant bespreken we welke uitstraling de foto’s krijgen. Hierin adviseren we op basis van onze ruime ervaring de klant om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Uiteraard zijn we ook enigszins eigengereid om tot verrassende foto’s te komen.

SPECIALE AANBIEDINGEN

SPECIALE AANBIEDINGEN VOOR DE POPULAIRSTE DIENSTEN

TROUW FOTOGRAFIE

3 uur / 50+ foto’s / €399

EVENEMENTEN FOTOGRAFIE

4 uur / 100+ foto’s / €400

STUDIO FOTOGRAFIE

2 uur / 100+ foto’s / €150

STUDIO FOTOGRAFIE

optimale service & lage prijs

1 persoon

75minimaal 1 uur
75minimaal 1 uur
 • minimaal 25 foto's
 • standaard nabewerking
 • visagie niet inbegrepen, extra te boeken à € 30,-

2 personen

100ca. 1,5 uur
100ca. 1,5 uur
 • minimaal 50 foto's
 • standaard nabewerking
 • visagie niet inbegrepen, extra te boeken à € 45,-

Gezinsshoot max. 5 personen, extra personen € 25 pp

150ca. 2 uur
150ca. 2 uur
 • minimaal 75 foto's
 • standaard nabewerking
 • visagie niet inbegrepen, extra te boeken à € 60,-

Zwangerschaps fotoshoot

150ca. 2 uur
150ca. 2 uur
 • minimaal 75 foto's
 • standaard nabewerking
 • visagie niet inbegrepen, extra te boeken à € 30,-

Bovenstaande prijzen geven een indicatie van de kosten. Informeer vooraf altijd naar de juiste prijsopgaaf door het kenbaar maken van uw wensen en het aantal personen via het contactformulier

BOEK UW FOTOSHOOT

FOTO RETOUCHERING

Bijna alles is mogelijk

COLOR MANIPULATIONS

From $20 / image

COLOR TO B&W

From $10 / image

IMPERFECTIONS REMOVAL

From $35 / image

 

 

Indien u een fotoshoot bij ons boekt accepteert u daarmee dat wij een aantal foto’s op social media gebruiken voor reclamedoeleinden. In overleg kan eventueel afgesproken dit op een later tijdstip te doen indien foto’s bijvoorbeeld kado gedaan worden